15 Ağustos 2010 Pazar

Konkura halktan da katılım var


Mailbox'ımdaki mail'ı aynen paylaşmak isterim. Fazla söze ne hacet.
Teşekkürler Enes, her ne kadar tanımasam da kaç kişi sana NS diye seslenmiştir sosyal medya kanallarında, bunu bilir bunu söylerim.

"CemilCan'ın facebook sayfasında 'bu gence yardım edelim' ilanını görünce yardımseverlik duygularım kabarmış olabilir. Tasarımcı olmasam da ne kadar yardım edebilirsem o kadar insanlık görevimi yerine getirmiş olacağımı düşündüm. Bu ve buna benzer fikirler beyin fırtınasında senin veya başkalarının aklına geldiyse sen de tabi ki elinin tersiyle ittiysen, tekrar etmiş olmaktan üzüntü duyacağım, ama olsun insanlık görevim yerine gelmiş olsun. Şayet iç açıcı/ejderha kapatıcı bir tasarım bulamaz ve "Dr. Stranglove Or: How I Learned To Stop Worrying and Love The Dragon" sürecine girersen(zor zamanlar), felaket planı olarak hayata geçirilebilecek fikirler aklıma geldi. Utanç Ejderha yine erderha senle yaşamak zorunda kalacaksa, onun, geçici dövmelerle sezonluk dışavurumlara dönüştürülerek (evolutionist metamorphosis) Gurur Ejderha olabileceği kanaatini taşıyorum.

konkur the dragon (not: her biri sadece birer örnektir)
1 ve 2 numaralarda olduğu gibi sosyal kampanyalara konu edilebilir, böylelikle nasıl social giving biri olduğun görülür 3 ve 4 numaralarda olduğu gibi ejderhanın simgesel gücü ateşlenebilir, böylelikle boşa ejderha dövmesi yapmadığın anlaşılır 5 ve 6 numaralarda olduğu gibi güncel durumlarda her anlayıştan siyasi kimlikler türlü şekillerde publicise edilebilir, böylelikle napolitik gençlerden biri olmadığın vurgulanır İnsanlık boyutunda yardımcı olabileceksem mutluluk duyarım, her zaman zor zamanları da düşünmek gerekir, değil mi?"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder